Спогади минулого життя

Иннокентий Житкаускас
По склу в минуле я ходжу,
Шукаю пам'яті межу...
І пам'ять, де ці відчуття -
Немов з минулого життя...

З життя тій ніжні мої мрії -
Як ніжний вогник тієї надії,
Яку і ти в собі побачиш,
І підсвідомістю позначиш

Як серця гарячі вогні…
Злегка посміхнешся мені…

22 вересня 2008