Вiйна

Павел Волошин
Зовсім не треба мені мити ніг
Зовсім не хочу хліба і вина
Я не святвечір,
Не сеча
Я - Війна

Зовсім не буду мертвих підіймать
Всіх, хто загине, виберу сама
Так, я набридла
Огидна
Ядерна зима

Я вас ненавиджу, бо я - не Він
Те, що я люблю серед вас нема
Я вас розчавлю
До Нього направлю
Я - Війна

Ви мене їжте з хлібом і вином
Я ваше творіння, наче сніг пішла
Змиріться з роллю
Блювати кров'ю
Я прийшла