Вгору

Павел Волошин
Зайве лишить
Серце тремтить
Двері відкрить
Сходинки схожії
Вгору ведуть
Нагорі - суть
Що позаду - забудь
Дякую, Боже, я
Піднімаюсь вгору

Мало зусиль
У ногах біль
У скронях біль
Це є гармонія
Світу й мене
Біль поверне
Наздожене
Та слава Богу, я
Піднімаюсь вгору

Смуток в очах
За рогом страх
Здається крах
Вже наближається
Але я йду
Рідко стою
Частіше повзу
Я живий, доки я
Підіймаюсь вгору