Модель

Павел Волошин
Пітнію й дишу з затримками
Милуюсь сідницями й пипками
Поза твоя весь час жива
До тебе любов пластикова

Пальці мої тебе знайдуть
Зігріють тебе, в тебе ввійдуть
У мене душа наче співа
Та в тебе вона пластикова

Я щастя такого іще не мав
За слово від тебе життя б віддав
Але ти стоїш весь час німа
Та шкіра твоя пластикова