Не Питай

Павел Волошин
Не питай себе чому стало
І навіщо це тобі дала
Розуміння і пітьму дала
Зрозуміти це життя мало

Не питай себе куди тіло
Не боляче, бо вона вміла
Ми не знаєм, що і як - зовсім
Пізнавай це, ну а ми - потім

Не питай себе чому плачим
Те, що ти, не знаєм і не бачим
Чуєш, чуєш, як тебе кличуть
Від нас далі а до них ближче

Не питай себе чому страх
ЇЇ вигляд на землі - жах
Майже весь наш білий світ - гидота
Але то вже не твоя турбота