Не Треба Хвилюватись

Павел Волошин
Підлога. Лежати.
Ні за що не спати
Повітря хапати
Ногами ковзати
Тотальне безсилля
Лікуватись біллю
За очима хвилі
Шлях в чотири милі
І заздрити собі
Ходити по трубі

По трубі гуляти
Ні за що не спати
Повітря хапати
Догори стрибати
З Ним Самим співати
В долоні плесати
На усіх мовчати
Усіх зустрічати
І заздрити собі
Сидіти на трубі

І колись згадати
Танки, автомати
Сморід, бруд, гармати
Біль, вонючі хати
Ненависть, тортури
Дріт колючий, мури
Вбивства, гроші, владу
Ядерну армаду
І заздрити собі
Сидіти на трубі

Не треба хвилюватись