Почуття

Павел Волошин
Тримайся, коханий
Та що ж це із тобою?
Свічада писок дурманний
Хитає головою

Вхопись обома руками
Дотримуйся кровообігу
Зроби хоча б два подихи з нами
Не вдягай янгельского одягу

Нащо занадто багато
Вгамуй крилаті бажання
Це не тактовно нас полишати
А як же ж моє кохання?

Але не маєш почуттів
Як низпадаєш додолу
Промінчик млявий нишком сів
На твою руку кволу