Холодно

Павел Волошин
Дощ. Зі стелі йде дощ
Кров стінами знов
Вітер у моїх сінях
Дошки на моїх вікнах
Жах у русі на дах
Страх в купелі застряг
Діти лазять по стінах
Й трошки по моїх вікнах

Біль на кухні п'є чай
Смерть дітей відзначає
Крига у спальній кімнаті
Іней на моїй канапі
Двері забиті хрестом
І мертвий собака махає хвостом
Холодно.
В світлиці холодно.