Це

Павел Волошин
Повір у Це, здіймися догори
Повір, бо Це не дають Вони
Поринь у Це, пірни на глибину
І з Цим Вони грають у війну

Приспи ти Їх, залиш лише Оце
Бо лінії вкладуть на твоє лице
Зітхай, збирай найкращі серед Них
Знайди Оце серед душі крихт

Піймай Оце, затисни у руках
Корись, колись Їхній монах
Воюй плюндруй Їхні ти комки
Бо Це - Любов, Вони - твої Думки