Коханий

Лилия Дорожко
Ти обійми і поцілуй.
І більш мені ніщо не треба.
Розтворимось з тобою вдвох
Один у одному мов фарби неба,
що утворили височінь.
Далеку й неосяжну ні для кого.
А лиш для Бога, вищого за всіх.
Ми створимо Його удвох з тобою.

Нехай на відстань розшматують нас
Тебе й мене, блакить оту святую
Всі хмари, звуться що життям -
то чорні грозові, то світлі та прозорі.

То лиш з-під них здається так.
А там над ними аж до сонця
Співає нам хай щастя птах.
Бо ми у Божій оболонці.