Оч зарисовка

Баронесса фон Першке
Очі мої чорні, очі мої - зорі.
Може це на щастя, може - на біду,
Кращеб стали очі, як вода прозорі,
Щоб вже не зуміли
Та й когось зурочить...

Очі мої чорні, зорі - мої очи,
Чому сльози лили, коли сміх лунав?
Може в мене очі чорні бо пророчі,
Може очі знали, що він не кохав...