Лавсторi

Света В
Вогні аеродрому,
І ти летів додому,
Вона ішла на злет.
Між небом і землею
Зустрілися ви з нею,
А потім стало зле:

Цьому не було свідків,
Ви спалахнули швидко
І вибухнули вмить!
І, мабуть, до світання,
Те пристрасне кохання
Поволі догорить...


20.09.08