Передчуття

Ангелина Верхогляд
Ніжним лебединим пухом
До нього прийшла зима
Срібним, ледь блискучим снігом
Покрила голову вона.
Тихенько зазирнула в очі
І він її впізнав
Що скоро прийде його старість
Він Передчував.