Сьогодн

Ангелина Верхогляд
Сьогодні я не мушу шукати.
Сьогодні мені не треба чекати.
Я втратила здатність будь-що жадати.
Заборони... бажання... - їх нема,
щоб долати
Я гадала безсоння, то катування чеканням...
Аж ні - помилялась, то віки "недіяння"...
Сьогодні не маю про що попросити
Постало питання не "як?",
а вже "НАЩО?" так жити...