Шукаю шлях...

Ангелина Верхогляд
Шукаю шлях до Нас
У лабіринті фраз.
Шукаю сяйво Ми
У груднівській пітьмі.
Знов спроба. Крок. Слова...
Безкомпромісність "Я"...
Мій стук. Мій біль. Мій клич.
Прийду -
Скорись й поклич...