Роздум ауд алки

Ангелина Верхогляд
Милувалась цілу ніч
В очі карії дивилась.
Не помітила коли
В твоїй мові розчинилась.

Не злякалась, не пішла
Зачарована лишилась.
Голос твій наскрізь пройма
Застидалась, зашарілась...

Набираю номер знов...
Хоч на мить його забути!
Ти пробач мені дзвінок
То не пристрасть, то - спокута...

Знала б як себе вести
Аби серце не боліло.
Що робити? Куди йти
Щоб минуле відпустило?

Хто ти, що ти, Олексій?
А чи друг ти, чи спокуса?
Приятель цікавий мій,
Відповідь нам дасть майбутнє...