Устала липа

Степаненко Василь
*
Втомилась липа
слухати сорок,
що по галуззі невгамовно скачуть.
І я уже втомився
від брехні.

*
Устала липа
слушать сорок,
что скачут по ветвьях неустанно.
Уже устал и я
От лжи.