Чекання

Леся Романчук
День умирав на синім дні
В заграві мрій жовтогарячих.
Напівплачу, напівнеплачу,
Напівчекання, напів — ні.

Не в двері, в шибку стука гілка,
Кого впустить, кого — простить.
Стріла — годинникова стрілка —
Напівуб'є. Чи воскресить?