Зоpi. Iмпресiя

Наталя Терещенко
       
Холодний вечір випускає пазурі,
Шматує вітер хмари нашорошені,
І зорі з неба підглядають назирці,
Такі поодинокі і непрошені,
У далечінь холодну запроторені,
І у сузір*ях назавжди прописані,
Свою стежину в небесах виорюють,
Провидиці зі списами первісними...
Хто заздрить зорям у повстині -матриці?
З бездушними лабетами- орбітами?
Холодним дивом можна милуватися
Та хто його у всесвіті любитиме?