Вiдрада

Вячеслав Сирин
Навіщо я такий на світі?
Чому ж я іншим народився?
Мені в цім віці важко жити,
І я так легко загубився.

Тебе так щиро чом кохаю?
Адже кохання не втихає.
Ти не для мене, це я знаю,
А не кохати сил немає!

В житті лиш ти моя відрада,
Хоч не зі мною ти, а з ними.
Як бачу усміх твій — я радий,
Без тебе я б давно загинув.

Березень, 2006