Жанне Д Арк

Мидж Тайлер
За що я померла, за що?
За віру, за правду, за волю?
Ніщо не впливало, ніщо
На дальшу людську сиву долю.

В священнім болючім вогні
Вмирала, палала живою.
Не зрадила Бога,ні,
Хоч дощ не пішов наді мною,

Не стихло полум'я зла -
Обвило тіло в обійми.
Я віру свою несла
Найкращими білими кіньми.

Вперед! Я померла в вогні,
Як відьма... та я ж християнка!
Я донька святої землі
І...наче її полонянка...

27.11.2006