Моя любов - моя отрута

Вячеслав Сирин
Всі кажуть, що любов — чуття прекрасне,
Але для мене це отрута лиш.
Отрута ця з’явилась так невчасно,
З’явилася б вона ледь-ледь раніш…
Тоді б ось, мабуть, так не горював я,
Тоді б ось, мабуть, іншу я знайшов,
А зараз вже не можу подолати
В собі до неї я оцю любов.
Чому любов до неї — це отрута?
Тому, що невзаємна ця любов,
Бо дівчина та іншого кохає…
Моя ж отрута вже пробилась в кров…

Грудень, 2007