Там, в краiнi мрiй...

Вячеслав Сирин
Там, в країні мрій, кохана, буду я з тобою,
Там, в країні мрій, кохана, обійму рукою.
Обніму тебе, кохана, у країні мрій,
Пригорну та поцілую; не відходь, постій!

Там, в країні мрій, любима, хай нам місяць сяє,
Його сяйво разом з нами на траву лягає.
Розповім, любима, я усі свої думки;
Чом же в справжнім світі чуєш їх не залюбки?

І віддамся так бажанням, довго буду мріти,
Пригадаю образ твій, за мене ж порадій ти.
А не хочеш — то й не треба! Буду знову я
Марить в мрій країні, що з тобою ми сім’я.

Вересень, 2005