Ти все одно моею будеш

Вячеслав Сирин
Ти все одно моєю будеш,
Чи хочеш ти того, чи ні,
І вже ніколи не забудеш
Те небо, місяць та зірки.

І станеш потім споминати
Ту ніч, в яку тебе кохав,
І станеш потім споминати,
Як я себе тобі віддав.

Ти все одно моєю будеш,
Ти добре знаєш це сама,
І хай мене ти і не любиш,
Повір, прошу, моїм словам.

Липень, 2006