Лише для тебе

Вячеслав Сирин
Лише для тебе я пишу,
Лише для тебе я співаю,
Уже і, янголе ти мій,
Чого зробити б ще, не знаю!

Лише для тебе я живу,
На світі лиш тебе кохаю,
Та час увесь я голос твій
Солодкий, мила, споминаю.

Але тобі на все плювать,
Що від любові я вмираю,
Ти тільки дивишся з-під вій.
«А ось навіщо це?» — питаю.

Січень, 2007