Я вас кохав

Вячеслав Сирин
(Вірш О.С. Пушкіна)

Я вас кохав: іще кохання, може,
В душі моїй не зовсім жар погас;
Та хай цей жар вас більше не тривожить,
Не хочу я нічим журити вас.

Я вас кохав безмовно, безнадійно:
Покірно, несміливо ревнував;
Я вас кохав так щиро і так мрійно,
Як дай вам Біг, щоб інший вас кохав.

Грудень, 2007