Чекання...

Мила Московская -Вторая Страница
Чекання... зорі сяють білим,
І голосять часи на башні...
Повернешся єдиним, милим,
Яким лишився в дні вчорашнім...

Під зорепад підставлю руки,
Я все стерплю, не поспішаю.
Нехай закінчаться розлуки,
Тебе я серцем воскрішаю...




06.10.2008