Щастя

Наталя Терещенко
В «сувенірах» я куплю підкову,
На цвяшку повішаю на двері,
(Кажуть, що колись обовязково,
Щастя в дім вона мені приверне).
Я скупаюсь в щасті білопіннім,
Вийду знього, ніби з океану,
Ніби Афродита по перлинам
Гарна, пишнокоса, первозданна,
Щастям усміхатимуться губи,
Щастям усміхатимуться очі,
Спробуй не скажи мені, що любиш,
Що давно у мріях мене хочеш!