гра в слова

Френия Шизо
Цікаво спостерігати за словами.
Схоже на каміння,що кидають в воду.
Щезають, залишаючи по собі
лиш нетривке хвилювання. Таких - більшість.
А я шукаю таких, які б залишали
глибокі відмітини десь в районі серця.
Це надто складно. Це, часом,неможливо.
Але я шукаю. Я вірю. Розгладжуючи
собі душу цією вірою. Готую грунт
для нових потрясінь і покарьожень.