моя данина iнтернету

Френия Шизо
Прошу підтвердження своє потрібності у інтернету.
Це відчуття має присмак пересмаженої кави і зів'ялого листя.
Я передчуваю швидке наближення осіннього вітру.
Я цілуюся з тобою віртуальними фразами.
Це вже настільки для мене природно,
що я зовсім не відчуваю підвоху.
Так є. Так, в принципі, і має бути.
Але звідки цей настирливий запах пластмаси?
Ми зайшли в наших словесних баталіях надто далеко.
Це могло б бути небезпечно, коли б було насправді.
Як добре, що ти не бачиш крику мого відчаю,
а я не можу склянка за склянкою смакувати твій голос.
Тому ми продовжуємо напружено вдивлятися в монітори,
намагаючись вгадати стан і вираз обличчя. Це є вже нормально.
можна жити.