Леди моей мечты. укр

Тарас Дрок
Моє життя, моє кохання
І мрію я, про тебе, зрання.
Коли дме вітер, сніг іде,
Коли сховатися ніде…

Моє життя, моє кохання,
До долі в мене побажання:
Щоб ти на вушко шепотіла,
Мене одного ти любила…

Моє життя, моє кохання,
Хвилюють душу обіцяння,
Розкутість дивовижних снів,
Від перших до останніх днів…