надломлене

Френия Шизо
Звідки в тебе все це? Я не розумію твоїх ілюзій.
Ти мав би вмерти під вагою своїх абстракцій
та ти виживаєш. Ти долаєш нові мовленєві інтенції.
Всі слова поглинає тиша. Тиша – це ще нічого.
Це краще, ніж порожнеча. Порожнеча – це вже кінцева.
Ви виходите? Ні? То дозвольте..
Щось зламалося.