Чарiвнiй Оленi Олександровнi на честь 45-лiття

Виктор Сирота
Лєночка, Лєна, Альона –
В світлому імені цім
Птиці літають із Ковеля
Й чути Одеській прибій.

Лєночка, Лєна, Альона –
В імені цім, козаченьку
Той, що Григорій Котенко,
Щедро всміхнулося доля.

Лєночка, Лєна, Альона –
Із резиденції Буша –
Мамі Діана подзвонить
В час, коли спатиме Ксюша.

Будуть вітати старенькі –
Ніла і Соня рідненькі.
Буде Сан Санич вітати
Твій найріднісенький братик.

Лєночка ти – наймолодіша,
Легко з тобою нам жить.
Мила, привітна, хороша –
Любим і будем любить!

В тебе дівоча ще врода,
Дар особливий і стать:
Що Олександрівна робить,
Зроблено буде на п’ять!

Кличе вперед «Агро-овен»,
Нашій роботі він рад.
«Смело, товарищи , в ногу!»,
Всім нам тепер 45!