Ворожка

Наталя Терещенко
 ( з серії «жарти»)
Звернувся до ворожки один солідний пан,
Вона йому всю правду розказала
Пройшлася по долоні мов грядкою сапа,
І долею, мов гід - музейним залом!

-В одному лише, пані,( сказав солідний пан),
Ви все-ж таки жорстоко помилились:
У мене троє діток. А що сказали Ви?
Що двох мені послала Божа милісь!

О ні, поважний пане, тут помилки нема,
Бо лінії читаю я прекрасно!
Тому, поважний пане, Ви сердитесь дарма,
Із трьох дітей лиш двійко ваші власні!