The last shot. double

Сума Сошедшая
Я допиваю каву з кислотою,
Я йду ва-банк і я на межі фолу.
Я майже вже твоя,
І майже вже ніхто я.

[не треба… не борись.]

Я розрізаю всю себе вздовж серця,
Стаю навшпиньки й забираю сонце,
Аби закласти його в свій живіт.
Аби зігрітись…

[не болить.]

Не хочу зраджувати, бити, рити
Могилу почуттям, шукати ліки
Від тих облич
Потворних, кам’яних.

[я вже здалася - ти вже переміг.]


~~~~~>


Я допиваю кофе с кислотой,
Иду ва-банк и я на грани фола,
Уже почти твоя,
Уже почти никто я.

(не надо… не борись.)

Я разрезаю всю себя вдоль сердца,
Я поднимаюсь, забираю солнце,
Чтобы вложить его себе в живот,
Чтобы согреться…

(ну и что?..)

Я не хочу обманывать, давить и рыть
Могилу чувствам, спасения искать
От этих лиц,
Что предают меня опять…

(уже упала - ты не смог поднять)