Месидж

Наталя Терещенко
Я вилучу тебе із френдів,
Жбурну в корзину як непотреб,
Цей найкоротший із the ендів
триватиме секунди зо три
delete натисну я і миттю
Твої листи без сліду щезнуть,
Ти був раніше безлімітним,
Віднині – постоїш у черзі.
Я відміню твої шпалери,
Робочий стіл – моя турбота,
У мене є їх до холєри,
Бо я скачала все по дроту
Ти не зайдеш на аватарку,
Я запаролю вхід стороннім.
Якщо ти хакер, а не шмара,
Дочухаєш. Сєркова Проня.