Монолог блондинки

Наталя Терещенко
Перефарбуюся у мідну.
Чи, може, в колір баклажанний?
І будеш ти мене не гідний,
Подібної до Фріске Жанни.
З тобою іншими словами
Ця говоритиме панянка...
Я затусуюсь на «Севамі»
Де сайт підтримує Оксанка!
І там мені дозволять, навіть,
Модерувати власний форум.
Що, синьоокий скандинаве?
Ти оцінив мій злет угору?
Аж перемкнулися канали...
Не поламай стільцеві спинку!
Що ти сказав? Я так і знала...
Тебе заводять лиш блондинки.