Пiд деревом

Александр Воскобойник
Стовбур могутній дуба
Підтримує мою спину.
Думу під ним я думаю
Про одкровення природні.
Ластівка в небі ширяє
Як водяний павук.
Про щось сумне шепоче
Вітер у верховітті...
2003