Не втекти вiд кохання

Мила Московская -Вторая Страница
Не  тікаю, не  можу,
а  лише - назустріч,
до  тебе.
Затертим  камінням  дороги,
стрімкіше,  ніж  річка.
Мальованним  містом,
по  білим  хмаринкам,
по  небу,
На  крилах, коханий,  лечу,
бо кохання - то вічність.