Синя гуаш

Иннокентий Флик
Я щось сказати мушу.
Де ти пропала, де?
Не залишаєш синьої гуаші на папері.
У цьому зошиті німого діалогу.
Закинутий у безвість був твоєю чи моєю він рукою.
Знайшовсь сьогодні так зненацька.
Я пригадав тебе по синім цим каракулям.
Я пригорнув твою синьогуашню тінь.