Про серце

Ольга Стужная
Здається все! Пройшла застуда,
Пройшла закоханість моя,
Мої рожеві, дивні мрії,
З собою осінь забрала.


Здається все! І я уже простила,
Зібрала речі і пішла,
А ключ від серця потопила,
Щоб знов не втратити життя.


Здається все! І більше не болить,
Хоч ні, ще трохи виє...
Його б залізом припалить,
Щоб знову я не захворіла....