Tahir talibli

Авторской Страницы Авторской Стр
       H;r ;eyi unutmaq olar

H;r ;eyi unutmaq olar
Uca tanr;n;n ad;na
Aldan;b ya;amaq olar
Bir ;l;m;n umuduna


D;nya,kimdi ;ndirdiyin
Kimdi k;nt;y dindirdiyin
Kimdi yen; mindirdiyin
Bir d;lisoy cin at;na
Sular d;y;-d;y; gedir
Da;; d;y;-d;y; gedir
Adam gizl;nm;y; gedir
B;lk;d; torpaq alt;na
18.10.2008