Tahir talibli

Авторской Страницы Авторской Стр
       H;r ;eyi unutmaq olar

Her seyi unutmaq olar
Uca tanr;n;n ad;na
Aldan;b yasamaq olar
Bir olumun umuduna


Dunya,kimdi endirdiyin
Kimdi kontoy dindirdiyin
Kimdi yen; mindirdiyin
Bir d;lisoy cin at;na

Sular dey;-dey; gedir
DaS; doy;-doy; gedir
Adam gizlenmeye gedir
Belkede torpaq alt;na

18.10.2008