Tahir talibli

Авторской Страницы Авторской Стр
       Her seyi unutmaq olar

Her seyi unutmaq olar
Uca tanrinin adina
Aldanib yasamaq olar
Bir olumun umuduna


Dunya,kimdi endirdiyin
Kimdi kontoy dindirdiyin
Kimdi yen; mindirdiyin
Bir delisoy cin atina

Sular deye-deye gedir
DaSi doye-doye gedir
Adam gizlenmeye gedir
Belkede torpaq altina

18.10.2008
www.tahirtalibli.turkblog.com