Тихо, тихо, тихо!..

Ольга Борина
Тихо, тихо, тихо!..
Не шуми дружочек!
Бродит рядом лихо,
Да луны кружочек.

Не пугай без время
Шёлковую душу.
Лягу на траву я,
Ты меня послушай!..

Отломи кусочек
Злого шоколада,
Не шуми, дружочек,
Не шуми не надо!..