Знову вибори на нос...

Ирина Волокитина
Знову вибори на носі...
Від минулих мертві досі!
Люд, народе, озирніться,
В церкві Богу помоліться!

Щож з начальством робить влада?!
Кажуть на людей:"Ви -стадо!"
Ділять нас на дві країни.
Хто ми?-Шведи чи румини?!

Розділяє нас лиш річка,
Та політикантів стичка,
Тих, самі що обирали,
Владу в руки їм давали...

Щось закрило ніби очі-
Ми не бачим дня та ночі.
Щастя, грошей теж немає.
Що ж на світі нас тримає?!

Чом залежим ми від кучки,
Довела що нас до ручки?!
Нащо гратись дозволяєм тим,
Хто совісті немає?

Обіцяли нам багатство...
Що отримали?-Жебрацтво!
Обіцяли нам свободу...
Маєм що?-Петлю та в воду!

Може годі вже боятись,
Мріяти та сподіватись?
Так, в країні є тварини...
Більшіть в Раді: неньки й сини...