Отпусти на украинском

Ольга София
       Назавжди відпусти, не тримай у полоні,
не тримай моє серце у ніжній долоні...
       Я так хочу відчути твій подих в останнє,
щоб назавжди забути шалене кохання...
       Відпусти, не тримай, сам взлетіти не взмозі,
наче втрачене щастя лежу на дорозі...
       Відпусти у ту мить, коли спати я буду,
щоб ти стала тим сном,котрий я не забуду...
       Відпусти, я благаю ,так треба мені,
не приходь у думки у горячі мої…
       Відпусти…
       Твої очі безкраї спиняють час, пробуджуючи спогади про нас...
       Я так не можу...
досить...
       Тебе немає поряд...
       Чому ж тобою й досі я живу...
       Чому кохаю палко до нестями,
і образ твій в уяві пензлями душі пишу...
       Чому кохання не втече від мене?
       Навіщо йому дім делише діль...
       А я...
       А я так хочу...
       Хочу знов до тебе...
       Чому так обережно, так ніжно, мов ніжний скарб про тебе мрію в серці я несу... Забути...
       Мріяти про іншу - ти не моя і не мені твої вуста, твої думки, твої обійми...
       Відпусти.......