У хаце свята

Марина Беркутова
Запрашаем у хату гасцей!
Хай ракою iльецца вiно!
I сябры, i сям'я, i сусед -
Сёння будзем мы усе заадно.

Пр.
У хаце свята!
У хаце госцi!
Усiм зычым радасцi i весялосцi,
Усмешак счасця, багацця у хату!
Усiх вiншуем з нагодай свята!

Дружна чаркi узнiмем з вiном.
Льецца хай весялосць цераз край.
Мы сягоння усе заадно.
Сёння свята, а значыць: гуляй!

Вiншаванням прыпыну няма.
I сваяк тут, i кум, i кума.
Мы узнiмем наступны наш тост,
Каб усiм да ста год нам жылось!