glory thirst

Ðóìïåëüñòèëüöêèí
I wasn’t so courageous,
I never was a fighter.
I was a singer, writer,
And I knew it for ages.
I’m ready now for changes,
I’m ready now for glory.
I wrote a perfect story.
Remember it for ages.
In palace or in cages,
In Hell or in the Heaven,
On streets or in the haven,
Remember me for ages.
My story’s golden pages,
I’m sure, will live forever…

Oh… Glory thirst is fever…
And it was known for ages.