Життя-боротьба!

Алина Пархоменко
       * * *

О, Боже, прости, але сили втрачаю,
Життям наділив ти мене, но не знаю:
Де взяти ту волю, щоб подолати
Тих дияволів, що хтять мене мати?

Життя – боротьба, хочеш мати борися,
Не на роки, не на стать не дивися,
Не довіряй, бо у кожного з нас:
Так - якщо ми, та ні - якщо нас.
       (20.11.1999 г.)